top of page

20 years old

Tänään tuli sitten ikämittariin täyteen se 20 vuotta, ja ohhoh. Itse syntymäpäivä ei ollut mitenkään erikoinen, mikä oli ihan ok loppupeleissä. Olin tänään töissä ihan normaalisti, ja töistä päästyäni kävin hakemassa Pizzalineltä tuorepizzan ''suuren'' päivän kunniaksi.

Meillä on ollut kotona aina perinteenä järjestää ns. kakkukahvit muille sukulaisille, ja omat synttärini onkin yleensä järjestetty yhteisesti pikkuveljeni synttäreiden kanssa. Tosiaan hänen syntymäpäivänsä on vain 5 päivää omani jälkeen. Käy järkeen siis tämä järjestely, eikös.

Äitini olikin sitten pistänyt pystyyn nyt viime sunnuntaina kunnon kekkerit meidän Mamman tykönä, ja tarjolla oli kuulemma ollut jos jonkinmoista sorttia. Oltiin sovittu jo Äidin kanssa aiemmin, että soitellaan skypen kautta, niin kaikki saavat sitten vaihtaa kuulumisia kanssani. Hahah, olihan se ihan hauskaa, kun ensin ei meinannut porukka saada kuvaa näkyviin, ja lopulta ruudun toisella puolen olikin varmaan 10 eri tuttua ihmistä tuijottamassa, ja kysymässä kuulumisia samaan aikaan, heh. Ei sen puoleen, oli kyllä tosi kiva nähdä heitä kaikkia taas pitkästä aikaa. Kiitos myös kaikille ihanille sukulaisille ja muille läheisille lahjoista, tulee kyllä tarpeeseen.

Tänään on muuten ollut sitten ehkä vähän jopa haikea päivä täällä, johtuneeko sitten syntymäpäivästä vai mistä. Oon katsellut vain vanhoja kuvia tämän vuoden kesältä, ja tajusin lopulta että mennyt kesä oli ehkä yksi parhaista. Sain mm. uusia ihania ystäviä, olin eri festareilla, ajoin vihdoin itselleni ajokortin, kävin piipahtamassa Tukholmassa parin päivän reissulla ja nautin suuresti töissä olemisesta.

No mutta, eiköhän taas ole aika päättää tämä postaus tähän, ja jättää rupattelut sikseen. Viikonlopun suunnitelmista en tiedä vielä ihan varmaksi, katsotaan mitä tuleman pitää..

Loppuun lapsuuskuva minusta, haha olenkohan tossa noin neljän vanha?

You Might Also Like
bottom of page