top of page

Let the journey begin

Matkani kohti Helsinki-Vantaan lentokenttää alkaa. Äitini ja isäni lupasivat viedä minut lentokentälle, joten tottakai suostuin tarjoukseen, vihaan ylikaiken istua busseissa monta tuntia, ne penkit ei oo tehty minun pitusille, saatika pidemmille. Voin sanoa, että matka Turusta Helsinkiin taittuu huomattavasti nopeammin henkilöauton kyydissä, joten en valita.

Matka lentokentälle meni uskomattoman nopeasti, heipat sanottu äidille ja isälle, lähtöselvitykset tehty ja turvatarkastuksesta selvitty ilman sen kummempia hämminkejä. Nyt voisin käydä hakemassa aamukahvia.

Tätä postausta kirjoittaessani istun jo siis lentokoneessa matkalla Muncheniin ja sieltä jatkolennolla Bilbaoon, Bilbaosta bussilla Santanderiin. Mahan pohjassa tuntuu muutama hassu perhonen, en nimittäin välitä niin kauhean paljon korkeista paikoista, saatika lentämisestä.

Munchenissä ollaan ja jatkolennon lähtöön on n. 1 h, kuumottelin aluksi hieman tota vaihtoaikaa, että onko se liian lyhyt, koska lennoistahan ei ikinä tiedä ovatko ne myöhässä vai ajoissa, mutta ehdin hyvin käydä syömässä eräässä bistro tyylisessä raflassa.

Bilbaoon saavuttu, matkalaukku napattu matkaan mukaan ja nyt istun paikallisbussissa matkalla kohti Bilbaon bussiasemaa

Haha, just mun tuuria, arvatkaa vain missasinko bussin Santanderiin 3 minuutilla, huoh. No nyt ostettu lippu klo 19:45 lähtevään bussiin, mikäs tässä odotellessa. Mun ohitse pörrää koko ajan yks miekkonen, vähän eriskummallinen tapaus, jos en tietäis niin voisin vannoa et se on joku munkki joka lähtee vuorille meditoimaan tai jotain, tyyli kunniaan.

Okei, bussissa ollaan. Tää lähti vähän myöhässä, ja en saanut oikein selvää että onko tämä nyt oikea bussi vai ei. Kuski tuli siis juuri Santanderista ja ilmeisesti hänen ei pitänyt lähteä ajamaan takaisin samantien, no ainakin muut matkustajat puhuivat että ovat menossa Santanderiin, joten fingers crossed.

Santanderiin ja asunnolle saavuttu. Carla ja Saru olivat vastassa bussiasemalla mua ja saattoivat mut hyvin ystävällisesti tänne asunnolle, tuskin olisinkaan ite tänne koskaan löytänyt, haha. Nyt puran varmaan vaatteita kaappeihin ja käyn suihkussa äkkiä, soijaa nimittäin pukkaa ihan kiitettävästi koko päiväisen matkustamisen jälkeen.

Suihkussa käyty, minä typerä vaan en ottanut pyyhettä mukaan enkä shampooita sun muita, koska ajattelin että kyllä täältä pyyhkeen saa, ja shampoot olisin käynyt ostamassa.. No onneksi eräs ystävällinen nainen lainasi minulle hänen ylimääräisiä pyyhkeitä. Tää asunto on siis kimppakämppä ja täällä on 5 eri huonetta, jaettu keittiö ja ruokatila, sekä yhteinen vessa ja suihku. Nyt väsyttää jo sen verran että taidan suunnata kohti höyhensaaria, huomenna herätys nimittäin klo 8 maissa, joten buenas noches!

You Might Also Like
bottom of page