top of page

Closing Ceremony

Eilen meillä oli tosiaan sairaalalla päätöslounas, johon osallistui meidän lisäksi ohjaajia, sekä sairaalan johtoa. Lounas oli kauniisti järjestetty, mutta kokonaisvaltainen ajatus ehkä uupui matkasta.. Päädyimme Muskan kanssa istumaan vähäisen tilan puutteen vuoksi ns. isojen kihojen pöytään, jossa ainoastaan yksi henkilö puhui englantia - oli muuten hyvin hiljainen lounas meidän osalta 😅 Muut meidän ryhmäläiset istuivat ohjaajien kanssa toisessa pöydässä, ja nauru raikasi.. no elämä on ja kompromissit.

Lounaan jälkeen käytiin sitten pukemassa hoitovaatteet ylle, ja otettiin viralliset kuvat yhdessä sairaalan porukan kanssa. Tämän jälkeen käytiin vielä tekemässä pieni kierros, koska yhteistyöhankkeen opettajamme Emmi ei ollut vielä sairaalan tiloja nähnyt. Lopuksi sanottiin heipat ohjaajille ja vaihdettiin viimeisiä läksiäislahjoja. Kyllä nuo meidän ohjaajat vain niin herttasia olivat.. ❤

Tänään aamu alkoi päätöskeskustelulla täällä koululla, jossa saimme todistukset, sekä hienot nahkaiset koulun logolla varustetut muistikirjat. Siinäkin tuli sitten samalla sanottua heipat yhteistyöhenkilöille.

Muuten on tullut tässä vain pakkailtua ja oltua ihan rauhassa. Huomenna tosiaan kotiinpaluu odottaa, eli tämä hanke ja bloggaillu taisi olla tältä erää tässä.

Kiitos teille kaikille, jotka tätä matkaa olette jaksaneet seurata täällä blogin tai instagramin puolella 🇨🇳

Ps. Tähän vielä loppuun minun top5-sovellukset mitkä kannattaa Kiinaan matkustaessa ladata:

1. ExpressVPN - jos wifi-yhteys vain pelittää kunnolla, niin tämäkin kyllä pitäisi toimia. Suomeksi sanottuna saat toimimaan kaikki länsimaalaiset sovellukset, mitkä on normaalisti Kiinassa blokattu.

2. AirVisual - todella kätevä sovellus seurata ilmansaasteiden määrää, koska tarpeellista käyttää maskia yms.

3. Currency - valuuttamuunnin, toimii myös offline-tilassa.

4. Kääntäjä - todella kätevä, pystyy lataamaan offline-tilaan minkä vain kielen.

5. Trip.com - helppo sovellus varata erilaisia retkiä, aktiviteetteja yms.

♡ Oona


You Might Also Like
bottom of page